ЗОШТО BILBORD.MK ?

Клиентите се нашиот најголем приоритет, затоа што секој задоволен клиент е чекор напред за нашата маркетинг агенција

Банери на BILBORD.MK

Банерот е маркетинг категорија која доаѓа до контакт со сите постители на веб сајтот. Бројот на месечни посети на BILBORD.MK изнесува 50.000+

АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА

Преку нашата андроид апликација можете да ги листате истите огласи кои се наоѓаат на веб сајтот. Банерите на андроидот се уште еден добар маркетинг

SOCIAL MEDIA

Facebook и Instagram пререснаа во сериозна маркетинг алатка, која го освојуваат маркетингот. Располагаме со страни и групи во кој имаме над 300.000 членови

SKY RADIO 102.5

Во нашата маркетинг понуда можете да одберете и гласовна реклама, во која самите вие ќе можете да ни доставите текст, но секако, тука сме и ние за да ви помогнеме со идеи и реализација на истите

ПРОМОЦИЈА ПРЕКУ НАСТАНИ

Тимот на BILBORD.MK веќе неколку години е во тесна соработка со Авалон и Балкан Медиа продукција, како и со BodyShakers, организација за тематски забави и настани

НАГРАДНИ ИГРИ

Тимот на BILBORD.MK веќе подолго време организира наградни игри за компании и производи кои доведуваат до високи резултати за само неколку деновиСледете не на Facebook

70925

Огласи

566

Нови огласи
последните 7 дена

2176

Проверени корисници

1

Вип огласи