Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Автокоманда 6,000.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Автокоманда Населба
1250m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35188
Понова деловна зграда, во индустриска зона недалеку од ф-ка Европа, Алкалоид, Алфи центар... Приземје, 1-ви и 2-ри кат по 250 м2 океански простор, подрум 500 м2 магацински простор

види го оригиналниот оглас