Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Аеродром 450.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Аеродром Населба
51m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35034
Во стар Аеродром, во нова зграда недалеку од кружниот тек и црквата Св. Илија.

види го оригиналниот оглас