Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Аеродром 1,200.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Аеродром Населба
150m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35036
105 м2+ 45 м2 во подрум (помошна просторија, магацин...), во стар Аеродром во новите згради недалеку од кружниот тек, гледа кон улица

види го оригиналниот оглас