Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Влае 2,000,000.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Влае Населба
673m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35151
Нов и модерен деловен објект (П+2) во изградба,недалекуод бензинската на Макпетрол. Сутерен 207 м2, приземје 130 м2, 1-ви и 2-ри кат по 168 м2. Отворен (океански простор), тоалети. Подземен паркинг во сутерен

види го оригиналниот оглас