Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Карпош 4 27,000.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Карпош 4 Населба
18m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 455
со санитарен јазол на високо приземје,гледа према населбата (не према Партизанска), в=4,20, наместен е за канцеларија

види го оригиналниот оглас