Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. К. Вода 300.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
К.Вода Населба
71m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 14329
Спроти ОУ КЈ Питу, на агол со 3 канцеларии + кујна и ВЦ, реновиран,тераса, паркинг, гаража

види го оригиналниот оглас