Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. К. Вода 16,000.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
К.Вода Населба
10m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 1012
Се наоѓа позади Нико компјутери, новоградба

види го оригиналниот оглас