Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Острово 700.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Острово Населба
220m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 3184
сутерен со вентилација и повеќе простории , одговара за канцелариско работење

види го оригиналниот оглас