Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Петровец 600,000.00 €

пред 1 месец - Дуќани - Петровец
- Број на Спратови
Петровец Населба
1100m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 24764
На главна улица, на 3 ката (приземје,1-ви и 2-ри кат (по 350-400 м2) комбиниран простор (океански и канцеларии), со право на дооткупување на земјиште од дополнителни 1200 м2

види го оригиналниот оглас