Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Тафталиџе 1 По договор

пред 2 месеци - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Тафталиџе 1 Населба
95m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 482
Галерија со стаклен излог. 40м2 доле и 55м2 горе.

види го оригиналниот оглас