Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Тафталиџе 1 По договор

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Тафталиџе 1 Населба
95m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 483
Галерија со стаклен излог. Доле 40 м2 горе 55 м2
Пожелно за козметички салон.

види го оригиналниот оглас