Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Тафталиџе 2 1,300.00 €

пред 5 дена - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Тафталиџе 2 Населба
160m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 22423
+подрум 200м2,

види го оригиналниот оглас