Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар По договор

пред 3 месеци - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
67m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34935
Се продава деловен простор во центарот на градот од 59м2,плус помошна просторија од 8м2 на приземје

види го оригиналниот оглас