Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 900.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
168m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 21089
Целосно реновиран, има комплет инсталација за телекомуникациска опрема,една голема океанска просторија ,кујна,три канцеларии.

види го оригиналниот оглас