Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 300.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
75m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34947
се издава празен стан во близина на Песталоци. 4 канцеларии, чајна кујна, едно вц и купатило.

види го оригиналниот оглас