Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 150,500.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
67m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34951
Се продава локал - дуќан на главна улица во Центар во близина на АМСМ.

види го оригиналниот оглас