Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар По договор

пред 2 месеци - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
478m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 32853
Деловна зграда во Центар - Градски парк на 4 нивоа, во близина на Влада. Комлетно реновирано со современо централно ладење и греење. 2 гаражи.
Објектот се состои од ВЛЕЗЕН ДЕЛ
1.Ниско приземје кое се состои од хол, три канцеларии, кујна, остави, две гаражни места - 155 м2
2. Високо приземје се состои од влезен хол, конференциска сала, 5 канцеларии, тоалет, бања, кујна. - 126 м2
3. Кат 1 се состои од хол, 7 канцеларии, кујна, 3 тоалети, две тераси. - 126 м2
4. Кат 2 се состои од 2 канцеларии, спална или уште една канцеларија, бања, голема тераса ( кат 2 може да функционира и засебен апартман во зависност од потребите). 71 м2

види го оригиналниот оглас