Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 1,500.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
116m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 31301
луксузен деловен простор во репрезентативна зграда., 100евра се доплаќа за паркинг простор за една кола

види го оригиналниот оглас