Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 3,263.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
201m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 24556
210м2 луксузен деловен простор во репрезентативна зграда.

види го оригиналниот оглас