Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 250.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
47m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35149
Недалеку од Општина Центар, реновиран. Една поголема просторија, кујна и бања, има и паркинг

види го оригиналниот оглас