Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 350.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
110m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35153
Во близина на Зегин, 4-собен стан погоден за канцеларии (вкупно 5 простории)

види го оригиналниот оглас