Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 250.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
78m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 35154
Во близина на Соборна црква, 3-собен стан погоден за канцеларии

види го оригиналниот оглас