Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 380.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
64m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 16665
Кај Рекорд. Канцелариски простор од 3 просории, 2 тоалети и ч.кујна. Делумно реновиран (под од ламинат и нови ПВЦ прозорци). Може до 2 паркинг места

види го оригиналниот оглас