Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 500.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
66m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 21777
кај Влада, само за канцаларии

види го оригиналниот оглас