Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 450.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
64m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 30140
2канцеларии,42м2,19м2 помошен простор,вц и кујна со остава.

види го оригиналниот оглас