Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 1,300.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
110m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 32736
Се изнајмува ексклузивен деловен простор - канцеларии во Центар на ул. М.Т.Гологанов бр.32. Просторот изобилува со дневна, природна светлина и е одлично организиран.
- Површина 110м2
- Кат 2 со лифт
- Деловниот простор е опремени со мебел за канцелариско работење и се состои одЧ
1. Една голема океанска просторија во која има 10 работни места + приемно биро за секретарка со 4 фотелји за клиенти/гости.
2. Две одворени канцеларии за директор / раководители.
3. Конференциска сала
4. Сервер просторија
5. Два тоалети, машки и женски со природна вентилација.
6. Чаена кујна со маса за 4ца.

- Современо ладење и греење со фенкојлери и ѕидни единици
- Видео надзор во сите простории и алармен систем со сензори
- Ексклузивна расвеста
- Подна облога - гранитни плочки
- Вградени плакари за складирање на класери и канцелариски материјал.
- Електрични како и нтернет и лан приклучоци до секое работно биро

види го оригиналниот оглас