Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 550.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
127m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 34188
Во Дебар маало, канцеларии отворен (океански) простор моментално преграден во 3 канцеларии. Има + сутерен 40 м2. Може со паркинг (+50 евра)

види го оригиналниот оглас