Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Деловен простор во Скопје во нас. Центар 300.00 €

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
40m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Евидентен број: 26844
Поглед на улица, има две простории, кујна и тоалет. со инвертер клима.

види го оригиналниот оглас