Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Екрани Панели Лаптоп 1,250 ден.

пред 1 месец - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Продавам два екрани (панели) за лаптоп, HD (не се FULL HD) цена 1250 денари од екран.

контакт телефох:077 537 549

види го оригиналниот оглас