Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

ИЗДАВАМ ГАРСОЊЕРА ВО СКОПЈЕ ДО АВТОБУСКА И ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА 8,500 ден.

пред 1 месец - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
1 Број на соби
Аеродром Населба
28m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Издавам гарсоњера во Скопје, во Скопјанка, на почетокот на нас.Аеродром, веднаш до автобуска и железничка станица. Во гарсоњерата има два кревета на пуштање, два плакара, маси, столици, телевизор со кабелска и интернет, фрижидер, шпорет, правосмукалка...
Слободна е веднаш.

види го оригиналниот оглас