Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Издавам нов наместен стан во Козле 8,000 ден.

пред 1 месец - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
1 Број на соби
Козле Населба
25m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Издавам гарсоњера во Козле на одлична локација. Гарсоњерата е погодна за 1 лице. Станот е наместен и е речиси нов. Станот е во мала зграда на 2 кат. Има видеофон. Греењето е многу економично на инвертер клима.

види го оригиналниот оглас