Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Издавање - Боемска улица По договор

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Центар Населба
120m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се издава простор во Дебар Маало од 120 м, во Боемската уличка.Просторот се издава празен, на подолго време и е погоден за секаква намена. Се наоѓа на први спрат од куќа.Има две простории - конференциски од околу 35 м2, две простории од околу 16 м2, тоалет, бања, чајна кујна.
Во просториите има клими инвертор и приватно парно.

види го оригиналниот оглас