Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

КАМИН По договор

пред 1 месец - БЕЛА ТЕХНИКА - Битола
ОПИС НА ОГЛАСОТ

ПРОДАВАМ КАМИН НА ДРВА ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ, СО РЕРНА ЗА ПЕЧЕЊЕ КОРИСТЕНА САМО 3 ГОДИНИ , КУПЕНА ПРЕД 4 ГОДИНИ 39.000 ДЕН .
СЕ ПРОДАВА ЗА СУПЕР ЦЕНА ЗА САМО 15.000 ( ПО ДОГОВОР)
КОНТАКТ ТЕЛ. 075-383-839

види го оригиналниот оглас

Слични огласи