Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Канџи за култиватор 506 и 507 По договор

пред 8 месеци - Тешки возила,Багери - Кичево
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Канџи за култиватор 506 и 507
Цена по договор

Контакт: 075/245-175 Жика

види го оригиналниот оглас

Слични огласи