Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Компјутер за гејминг 300.00 €

пред 2 месеци - Компјутери - СКОПЈЕ
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Нов Компјутер
процесор: intel core I5 3570
рам меморија: DDR 3; 16 GB; 1600 MHz
меморија: 1TB
графика: GTX 1050 TI 4GB 128 bit GDDR5
напојувач: 500W

види го оригиналниот оглас