Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Котел на парно со рерна По договор

пред 1 месец - БЕЛА ТЕХНИКА - Кавадарци
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Котел на парно со рерна
Марка Прити 25 Kw со пумпа вентили и адаптер за оџак.
Цена 220 EU.

види го оригиналниот оглас

Слични огласи