Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Лаптоп ACER A315-22-40X7 12,000 ден.

пред 1 месец - Компјутери - Охрид
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Резолуција: 1366x768
Процесор: AMD A4-9120e 1.5 GHz
Внатрешна меморија: 4GB
Оперативен систем: Windows 10

Лаптопот е скоро нов, купен пред неколку месеци.

види го оригиналниот оглас