Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Машина Велка По договор

пред 6 месеци - Тешки возила,Багери - Демир Хисар
- Марка
- Боја
- Поминати километри
- Година на производство
- Потрошувачка
- Менувач
- Тип на гориво
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се продава машина-веалка за сепарација и прочистување на различни видови зрнести производи (грав, пченка, пченица...).
Машината е во работна состојба со одлично сочуван механизам и конструкција

види го оригиналниот оглас

Слични огласи