Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

ПРОДАВАМ ГАРСОЊЕРА ВО СКОПЈЕ ДО АВТОБУСКА И ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА 35,000.00 €

пред 1 месец - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
1 Број на соби
Аеродром Населба
28m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Продавам гарсоњера во Скопје, во Скопјанка, на почетокот на нас.Аеродром, веднаш до автобуска и железничка станица.
Гарсоњерата е со француска тераса.

види го оригиналниот оглас