Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

ПРОДАВАМ КАМИН-ШПОРЕТ По договор

пред 2 месеци - БЕЛА ТЕХНИКА - Свети Николе
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Продавам камин-шпорет со котел за централно греење, одлично сочувано со капацитет на греење до 140 метри квадратни, може да се користи и како шпорет за греење.

види го оригиналниот оглас

Слични огласи