Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Продавам кафемат Severin 1,500 ден.

пред 3 месеци - БЕЛА ТЕХНИКА - СКОПЈЕ
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Продавам скоро нов, малку користен кафемат Severin. Со додавање на вода, мелено кафе лесно до еспресо. Има можност да се направи и пена.
Цена 1500 денари
Тел. 071399865

види го оригиналниот оглас

Слични огласи