Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Продавам лаптоп спесификации core-i3 8GB ram MX 92 14,500 ден.

пред 2 месеци - Компјутери - Кочани
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Лаптопот е во долична кондиција има DVD slot цената не може да се намалува повеќе од 500 ден.Добар е за видео игри и спецјално за работа

види го оригиналниот оглас