Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Продавам машини за сладолед и витрини По договор

пред 2 месеци - ОСТАНАТО - Прилеп
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Телефон за контакт 077574459

види го оригиналниот оглас