Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици 100 ден.

пред 5 часа - ОБЛЕКА - СКОПЈЕ
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици о тоа 55 пара пантолони,8 кошули бели,5 џемпери во V и 23 поло маици се по 100 денари парче или за цела количина за 9000,оо денари МИНИМАЛНА КОЛИЧИНА ЗА КУПУВАНЈЕ 10 ПАРЧИЊА - ПРАЌАМ И ПО КАРГО

види го оригиналниот оглас

Слични огласи