Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Продажба - 88м2 + 7м2 - Стан Буњаковец Центар 96,000.00 €

пред 1 месец - Станови - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
- Спрат
4 Број на соби
Центар Населба
95m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се продава празен стан во Скопје, населба Центар - Буњаковец спроти градежен факултет и библиотека Браќа Миладиновци, во зградата поврзана со ТЦ Буњаковец, со површина од 88 м2 + 7 м2 подрум. Станот не е реновиран, но е одржан.

Станот се наоѓа на 4ти кат од 5 ката. Има голема дневна со кујна и трпезарија, 1 тераса и 1 француска тераса, едно големо купатило и едно гостинско веце, 2 спални со можност за 3, 1 шпајз, градско парно, блиндор врата.

Зградата е градена Асеизмички во 1993-1994 год, поврзана е со ТЦ Буњаковец, има 2 лифта еден голем и еден мал. Има оптички кабли за поврзување со оптички интернет од Телеком.

Во близина има 2 основни училишта (Песталоци и Коле Неделковски), пазар Буњаковец на 1мин одење, до Плоштад одење околу 5-7 минути. Се наоѓа на главната улица што значи дека има и 2 автобуски станици, една спроти градежен и една кај Грчки Конзулат - Амбасада.

Ориентација Североисток.

Цената не е фиксна.

види го оригиналниот оглас