Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Само компјутер 3,000 ден.

пред 1 месец - Компјутери - Велес
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Intel pentium 2,2GHz DDR2
4G RAM bez Hard disk vo ispravna sostojba

види го оригиналниот оглас