Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Се издава стан во Центар кај Веро Џамбо 190.00 ПО ДОГОВОР

пред 2 дена - Станови - СКОПЈЕ
1 Број на Спратови
- Спрат
1 Број на соби
Скопје Населба
40m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се издаба стан во Центар кај Веро Џамбо,со површина пд 40 м2,реновиран со дневна соба ,кујна,и купатило на 1 спрат.
Цена: 190 евра
Контакт: 071240732 Миле

види го оригиналниот оглас