Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО СРЦЕТО НА АЕРОДРОМ По договор

пред 1 месец - Дуќани - СКОПЈЕ
- Број на Спратови
Аеродром Населба
19m2 Површина
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Се продава дуќан 19м2 на одлична локација во н.Аеродром, позади Капитол. Дуќанот е со клима уред, тоалет и скоро реновиран, видлив од три страни, на фрекфентно место со достапен паркинг, во близина на автобуска станица, повеќе маркети и детски парк.

види го оригиналниот оглас