Вкупно 12.000+ огласи на ниво на Македонија

Се продава куќиште и монитор По договор

пред 1 месец - Компјутери - Куманово
- Марка
ОПИС НА ОГЛАСОТ

Куќиште е купено во 2015г. Користен е неколку пати откако е купен (за влучување на интернет и прабацување на документи).
Пред една недела направен е сервис во Softmak-во Куманово со што куќиштето е отворено потоа коплетно исчистено и во одлична состојба. Извршена е инсталација на Windows 2007, а
со тоа компјутерот е подготвен за користење.
Во цената влегува куќиште со монитор и кабел за поврзување (VGA cable).

Процесор: Intel Celeron E3400
RAM меморија: 2GB DDR3
Хард Диск: HDD WD GREEN 500GB (100% HEALTH)
DVD-RW: има
Графичка: Onboard

види го оригиналниот оглас